k k Comunicate de presă Archives | Memorial Romania
Call center (031) 9393

Articole

Medicii români pot ȋnvăţa o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Spitalul Memorial Băneasa este un centru de excelenţă în ceea ce privește chirurgia toracică minim invazivă și robotică. Chirurgia toracică video-asistată (VATS) ocupă un loc important în cazul tehnicilor minim invazive.

Al treilea Masterclass de Chirurgie Toracica Robotica Uniportala din Romania

Romania este a doua tara din lume, dupa Spania, in care se efectueaza interventii prin tehnica uniportala in chirurgia toracica robotica – doar o singura incizie de 4-5 cm, prin care sunt extirpate tumorile canceroase bronho-pulmonare. Cancerul pulmonar reprezinta principala cauza de deces la nivel mondial.

Calitatea Memorial Acum Şi În Sectorul Medical Românesc

Memorial Health Group, este pionierul calităţii medicale şi cel care a inovat sectorul medical, un grup de spitale care oferă anual servicii medicale pecienţilor internaţionali din peste 167 de ţări ale lumii, şi-a deschis porţile spre Europa, făcând prima sa investiţie spitalicească în străinătate.

Memorial, Primul investitor strategic in domeniul medical din Turcia achizitioneaza Spitalul de Oncologie Memorial din Enayati Medical City

Grupul Memorial Healthcare, una dintre cele mai cunoscute retele medicale din Turcia in special pentru tratamentele complexe oncologice si transplant, intra pe piaţa din Romania achiziţionând Spitalul de Oncologie Memorial din Enayati Medical City.