menu
Logo
Search img
Corporate

Alătură-te echipei Memorial România

Vrei să te alături unei echipe entuziaste și să contribui la dezvoltarea Grupului Memorial în România? Completează formularul sau trimite-ne CV-ul tău pe adresa [email protected] și echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp.

Posturi deschise:

  • - Asistent medical generalist secţii: chirurgie generală, ATI, ambulatoriu, oncologie, Bloc Operator,
  • - Senior Accountant;
  • - Specialist Achizitii;
  • - Specialist Stock management ATI si Bloc Operator

Despre Memorial:

Memorial Health Group este pionierul calităţii medicale şi una dintre cele mai cunoscute retele medicale din Turcia în special pentru tratamentele complexe oncologice și transplant. Prin achiziţionarea integrală a Spitalul de Oncologie Monza – acum Spitalul Memorial Băneasa – Grupul Memorial aduce experienţa sa de peste 23 de ani din sectorul sănătăţii și în Romania.

Spitalul Memorial Băneasa este al 12-lea spital al retelei, are o suprafata de 11.000 de metri pătraţi și se află în incinta Enayati Medical City, singurul oraș medical din România. Cu dotări de ultimă generatie, infrastructura modernă și personal medical experimentat, Spitalul Memorial Băneasa oferă servicii medicale integrate și specialităţi precum: chirurgie toracică, oncologie, chirugie ginecologică, chirurgie mamară, ortopedie și traumatologie, neurochirurgie, radio-oncologie, chirurgie generală, urologie și multe altele și are în plan să dezvolte noi departamente sub principiile și standardele calităţii internaţionale.

Apăsând butonul “Trimite” esti de acord cu termenii și condițiile și politicile de confidentialitate ale Memorial Hospital