menu
Logo
Search img
Corporate

Grupul Memorial

GRUPUL MEMORIAL HEALTHCARE

Grupul MEMORIAL Healthcare s-a constituit în baza misiunii de a deveni un brand medical de referință la nivel internațional, recunoscut pentru încrederea pacienților care ne trec pragul și a personalului angajat, dobândită de-a lungul timpului ca urmare a efortului nostru de a satisface așteptările pe care aceștia le au în relație cu spitalele Grupului.

Cu un istoric de peste douăzeci de ani pe piața medicală din Turcia, brandul medical MEMORIAL a întâmpinat primul pacient în luna februarie a anului 2000, poziționându-se de-a lungul acestor ani ca leader în piața serviciilor medicale private.

Performanța medicală și premierele realizate în cadrul spitalelor ce fac parte din Grupul MEMORIAL Healthcare au urmat calea pionieratului, desfășurându-se în lumina principiilor de etică profesională și sub o atentă urmărire a respectării standardelor internaționale de calitate, valori ce aspiră către o perspectivă de dezvoltare la nivel internațional.

Grupul MEMORIAL Healthcare Turcia

Brandul MEMORIAL și-a pus amprenta în piața serviciilor medicale private la nivel național prin stabilirea unui nou standard de calitate în sănătate, fiind primul spital din Turcia care dobândește o acreditare internațională (din partea Joint Commission International).

Reputația calității serviciilor medicale, oferite într-un ambient cu un grad superior de confort și o atentă abordare din partea personalului medical și de îngrijire atrage anual tot mai mulți pacienți, din mai multe țări ale lumii.

Grupul MEMORIAL numără astăzi 11 spitale în Turcia, 2 centre medicale și un centru de wellness în orașe precum: Istanbul, Ankara, Antalya și Diyarbakir. Din anul 2022, Grupul MEMORIAL a intrat și pe piața serviciilor medicale private din România, prin deschiderea unui spital de anvergură în zona de Nord a Bucureștiului.

Succesul Grupului MEMORIAL Healthcare:

 • Servicii medicale cu adresabilitate internațională, oferite în cele 11 spitale, 2 centre medicale, 1 centru de wellness, cu suportul a peste 7.500 de angajați

 • Primul spital din Turcia care primește acreditarea JCI (Joint Commission International).

 • Bună reputație dobândită la nivel internațional pentru expertiza anumitor specialități medicale

 • Pacienți din peste 167 de țări la nivel global

 • Primul spital din Turcia care s-a alăturat AHA (American Hospital Association)

 • Servicii de second opinion cu planificarea tratamentului, realizate de către medicii Grupului MEMORIAL Healthcare

 • Centre de excelență acreditate pentru multiple specialități medicale: Ortopedie, Cardiologie, Neuroștiințe, Urologie, Ginecologie, Hematologie, Gastroenterologie.

 • Peste 3.600 de intervenții de chirurgie cardiovasculară și peste 12.000 de proceduri angiografice realizate anual (inclusiv TAVI/TAVR, Mitra Clip, CTO)

 • Abordarea integrată a pacientului prin intermediul echipelor medicale multidisciplinare implicate în tratamentele oncologice, cu suportul tehnologiei de ultimă generație în Radioterapie (TrueBeam STx, PET-CT, ELEKTA Versa HD)

 • Centru de transplant recunoscut internațional cu peste 260 de proceduri de transplant hepatic, peste 350 de proceduri de transplant renal și peste 350 de proceduri de transplant medular, realizate anual.

 • Centru recunoscut la nivel internațional pentru procedurile FIV – peste 9.000 de proceduri realizate anual.

 • 2,4 milioane de pacienți care trec pragul centrelor Grupului MEMORIAL Healthcare și peste 85.000 de pacienți care aleg să se opereze în cadrul spitalelor noastre.

 • Peste 75.000 de pacienți proveniți din 167 de țări ale lumii, tratați în centrele noastre.

 • Personal vorbitor de limbi cu circulație internațională și servicii de interpretaredisponibile în cadrul spitalelor.

 • Servicii de acomodare și transfer oferite în sprijinul pacienților externi.

 • Suport în obținerea vizei de călătorie pentru a facilita transferul către centrele noastre.

“Pentru că sănătatea ta este prețioasă”

Spitalele Memorial:

Our Vision icon

Viziune

Sa creăm un ecosistem de servicii care să devină un partener de încredere pentru pacienții noștri în ceea ce privește asigurarea calității vieții lor, prin sănătate.

Our Mission icon

Misiune

Sa devenim un brand medical recunoscut internațional pentru performanță medicală, științifică, tehnologică și pentru personalul bine pregătit, respectând permanent principiile de etică profesională și aducând plus valoare calității vieții oamenilor prin pionierat în medicină, întâmpinând așteptările pacienților, ale aparținătorilor și ale angajaților noștri, la nivelul standardelor internaționale de calitate.

Our Values icon

Valori

Leadership; Empatie; Onestitate și transparență; Satisfacerea așteptărilor pacienților, aparținătorilor și angajaților noștri; Aspirația către perfecțiune.